×
Tambah Pegangan Gram Emas Melalui Detoz Mas

Tahukah anda, QM Pharmacy membolehkan anda mempunyai pegangan emas apabila anda mendapatkan apa sahaja produk melalui outlet QM Pharmacy ataupun secara online di website?

Bayangkan, saban tahun, berapakah perbelanjaan yang anda gunakan untuk mendapatkan produk di farmasi?


Bayangkan kesemua perbelanjaan ini boleh menyebabkan anda mendapat pegangan emas yang banyak.

Melalui pegangan emas ni, apabila nilai emas naik dalam masa 3 ke 5 tahun, anda boleh jual kembali dan mendapat lebihan tunai.

Jom kita tengok contoh, katakan anda membeli produk ini, yang bernilai RM 227.70 untuk 3 Kotak + Offer 1 Kotak Percuma. Anda memerlukan anggaran sebanyak 0.080358 Gram di GSA (Berubah mengikut Harga Semasa)Pembelian melalui akaun QM Gold, terus kepada QM Pharmacy, anda akan dapat pegangan emas di Holding Inventory sebanyak 0.80358 gram dan Reward GAE20X sebanyak 0.72048 gram.

Jumlah pegangan emas secara keseluruhan ialah 1.52406 gram.

Melalui penjagaan kesihatan ini lah, secara tidak langsung, kita tambah pegangan emas setiap hari.

Kepada yang belum ada akaun simpanan emas, sila klik butang whatsapp di atas untuk bantuan membuka akaun simpanan emas secara percuma.

Anda juga boleh klik banner di bawah untuk melakukannya sendiri.

large-akaun-qm-percuma1681436874.jpg

Tambah gram emas sebanyak mungkin, sambil kita membeli produk keperluan penjagaan kesihatan, secara tidak langsung, apabila pengangan emas kita banyak, selepas 3 ke 5 tahun, kita boleh jual kembali pegangan emas itu untuk mendapat lebihan tunai.