×
Bersedia Kawal Berat Badan Menjelang Aidilfitri

Apabila tiba Hari Raya, sudah tentu kita punyai perasaan nak makan makanan yang sedap-sedap.

Tambahan pula, banyak rumah terbuka menyediakan makanan yang sedap dan lazat.

Kebiasaannya, setelah sebulan berpuasa, berat badan menurun sedikit, tetapi selepas 7 hari berhari-raya, berat badan naik balik.

Antara produk suplimen yang boleh anda ambil untuk mengawal berat badan ialah Detoz Mas.

Perkara yang paling menarik mengambil Detoz Mas ialah, anda boleh mendapatkan reward GAE20X pegangan gram emas apabila anda membayar menggunakan GSA.

Banyak manfaat yang boleh anda perolehi & ianya sesuai untuk anda menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi.Banyak ramuan yang terdapat dalam Detoz Mas menggunakan bahan semulajadi.Jom kita tengok contoh, katakan anda membeli produk ini, yang bernilai RM 227.70 untuk 3 Kotak + Offer 1 Kotak Percuma.

Anda memerlukan anggaran sebanyak 0.080358 Gram di GSA (Berubah mengikut Harga Semasa)


Pembelian melalui akaun QM Gold, terus kepada QM Pharmacy, anda akan dapat pegangan emas di Holding Inventory sebanyak 0.80358 gram dan Reward GAE20X sebanyak 0.72048 gram.

Jumlah pegangan emas secara keseluruhan ialah 1.52406 gram. (Berubah mengiku harga emas semasa)


Melalui penjagaan kesihatan, disamping penurunan berat badan ini lah, secara tidak langsung, kita tambah pegangan emas setiap hari.

Kepada yang belum ada akaun simpanan emas, sila klik butang whatsapp di atas untuk bantuan membuka akaun simpanan emas secara percuma.

Anda juga boleh klik banner di bawah untuk melakukannya sendiri.

large-akaun-qm-percuma1681436874.jpg

Tambah gram emas sebanyak mungkin, sambil kita membeli produk keperluan penjagaan kesihatan, secara tidak langsung, apabila pengangan emas kita banyak, selepas 3 ke 5 tahun, kita boleh jual kembali pegangan emas itu untuk mendapat lebihan tunai.

Artikel Ini Dikongsi Oleh SHAMWANIE INSPIRE RESOURCES. Pertanyaan Mengenai Ilmu Emas? Boleh Klik Butang di Bawah