×

Penuhi Impian Anda 3 Bulan Dari Sekarang

Sehari mengambil masa 30 minit sahaja. Hanya Perlu Berkongsi Ilmu Gold Kepada Keluarga, Sahabat Serta Rakan Sekerja.

Kenapa kena buat? 7 sebab utama yang semua insan inginkan termasuk diri anda:


1. Keperluan kesihatan dan kehidupan. Meningkatnya usia kita, lebih banyak kewangan diperlukan oleh diri, ibubapa dan keluarga


2. Keinginan untuk bercuti dan melancong, membawa kegembiraan kepada diri dan keluarga. Begitu juga tuntutan menunaikan umrah dan haji.


3. Pendidikan anak2 memerlukan kos yang tinggi demi memberikan ilmu pengetahuan terbaik 


4. Pertambahan dan pemilikan aset seperti gold, tanah, rumah yang mampu memberikan pulangan berterusan


5. Financial freedom, perjalanan kehidupan seharian lebih selesa, tanpa memikirkan hutang, memiliki sesuatu tanpa melihat tanda harga dan mampu menguruskan kewangan dgn tenang.


6. Dapat meringankan masalah kewangan dengan lebih banyak memberi dalam membantu keluarga, jiran tetangga, penduduk setempat, negara dan umat keseluruhannya. 


7. Menyusun atur kehidupan kekal abadi yang amalannya tidak terputus dengan bersedekah, berkongsi ilmu dan didikan anak soleh solehah.


Nak semua di atas? Kenalah BELAJAR & BERTINDAK

Pelajari Ilmu Gold Secara Online

Belajar 3 Perkara

Ilmu Gold Disebarkan

Gold boleh dimiliki secara online, disimpan oleh syarikat dengan kos yang lebih rendah, selamat dan patuh syariah.Harga gold memang ada naik dan turun tetapi dalam jangkamasa panjang, ianya dalam keadaan menaik. Gold merupakan salah-satu penyelesaian masalah ekonomi anda di masa akan datang.

Anda Sebagai Affiliate

Affiliate simpan gold merupakan peserta yang memperkenalkan ilmu gold secara online kepada umum melalui link referral. Tugas mudah affiliate ialah copy link referral di post artikel blog dan dikongsikan kepada keluarga, sahabat & rakan sekerja melalui whatsapp, fb dan social media.

Website Simpan Gold

Website simpan gold merupakan sistem yang menyediakan pelbagai artikel dan kursus secara online berkaitan dengan ilmu gold.Ia juga dilengkapi sistem yang membolehkan anda dengan mudah memperkenalkan, membimbing dan memantau dari segala aspek berkaitan ilmu gold.

Sehari Hanya 30 Minit Diperlukan

3 Tindakan Yang Perlu Dilakukan

Kongsi Link Referral

Anda hanya perlu login web simpan gold, baca artikel blog post, komen dan COPY link referral yang terletak di bahagian bawah gambar artikel tersebut. Kongsikan link itu kepada keluarga, sahabat dan kawan sekerja setiap hari melalui wasap status, wasap group, fb post dan di semua social media.

Whatsapp & Bimbing Mereka

Apabila mereka REGISTER PERCUMA laman web simpan gold melalui artikel blog post yang anda kongsikan, nama mereka akan tertera di ruangan DASHBOARD menu REFERRAL LIST. Anda boleh hubungi mereka melalui whatsapp untuk bimbing, merujuk kepada apa yang telah anda lakukan.

Menerima Reward Berganda

Apabila mereka REGISTER akaun simpanan gold secara PERCUMA melalui anda, mereka ENROLL Courses (5 Langkah Mudah Simpan Gold), mereka belajar ilmu gold, lalu mereka mula membeli dan menyimpan Gold, anda akan mendapat REWARD pada setiap pembelian yang dilakukan.

Ubah Kehidupan Anda Bermula Dengan Tindakan 5 Minit